Spaanse wijn bestellen

Ruime keuze aan Spaanse wijnen


Spaanse witte wijn is fijn, fris en fruitig. De meer dan 500 witte wijnen in ons assortiment zijn gekozen voor hun diversiteit en om ervoor te zorgen dat al onze klanten een product kunnen vinden dat aan hun wensen voldoet. Op onze site kunt u Spaanse wijn bestellen en heeft u keuze uit 2500 soorten wijn aan in alle smaken en prijsklassen. Ze komen allemaal uit de 65 erkende regio's die Spanje rijk is. Naast witte wijnen bieden wij ook een ruime keuze aan rode, mousserende en rosé wijnen. U kunt zelf een selectie maken wat betreft de prijsklasse, de streek, het ras van de druiven, enzovoorts.

Geclassificeerde wijnen


In Spanje gebruikt men een uniek classificatiesysteem om onderscheid te maken tussen kwaliteitswijn en tafelwijn. Bij de classificatie houdt men rekening met het druivenras, het oogstjaar en de streek. Het is een garantie voor de kwaliteit van de Spaanse wijnen. De kwalificaties gaan van gewone tafelwijn tot hooggekwalificeerde wijnen. Ze krijgen één tot drie sterren, van laag naar hoog. De classificatie moet verplicht vermeld staan op het etiket.

Spaanse wijn bestellen online


Om u eerst de mogelijkheid te bieden een aantal wijnen te proeven bieden wij een proefpakket aan met verschillende wijnen. Alles wat in uw smaak valt kunt u per 6 stuks bestellen en laten leveren op uw thuisadres, of als geschenk, waarbij u een persoonlijke boodschap toevoegt, op het adres van iemand anders. U zult ongetwijfeld tevreden zijn over uw wijnen en de service die wij bieden. Alleen de beste Spaanse witte wijn is opgenomen in ons aanbod, naast de talrijke andere wijnen. Bezoek snel onze site om ons volledige aanbod te bekijken en maak uw keuze zodat u binnen enkele dagen kunt genieten van een heerlijk Spaans wijntje dat wij, indien u het wenst, ook graag voor u feestelijk verpakken. Spaanse wijn bestellen doet u bij Spaans-wijnhuis.